Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Forum

Voor wie is het Forum?

Het CIP Netwerk van LINK heeft drie pijlers: netwerkdagen, onderwijs en een forum voor sleutelfunctionarissen infectiepreventie, zoals contactpersonen infectiepreventie, aandachtsfunctionarissen, ambassadeurs, taakhouders.

Deze functie wordt o.a. ingevuld door verzorgenden, verpleegkundigen, kwaliteitsverpleegkundigen, facilitair medewerkers, en/of begeleiders (in de gehandicaptenzorg).

Doelstelling Forum

CIP Netwerkleden kunnen laagdrempelig en snel vragen stellen en good practices en andere relevante informatie op het gebied van BRMO en infectiepreventie delen.

Werkwijze Forum

Bij het stellen van een vraag kunnen leden reageren. De discussie wordt gesloten door een deskundige infectiepreventie, aangewezen door LINK. In de voorkeuren kunt u aangeven wanneer u een notificatie wilt ontvangen, bijv. zodra er reactie komt op een gestelde vraag. Voor meer informatie verwijzen wij naar de handleiding van dit forum.

Klik op de afbeelding om gebruik te maken van het forum

Heeft u nog geen inlog stuur dan een mail naar link@nazl.nl, wij zullen u dan een e-mail sturen met daarin alle gegevens


 

Sluit de enquête