Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Nieuws

Dag van de Internationale handhygiëne

5 mei 2022 - De Internationale dag van de handhygiëne!

Sinds corona staat handhygiëne hoog op de kaart. Het is van belang om de noodzaak hiervan ook na corona te blijven vasthouden.  Daarom besteedt LINK ook dit jaar weer aandacht aan de dag van de internationale handhygiëne.  In aanloop naar deze dag hebben we reeds een aantal zaken digitaal georganiseerd.

We zetten ze nog een keer op een rij:

Als pre-party is LINK op 7 maart 2022 gestart met vrolijke posters die in het teken staan van Piet Mondriaan. We hebben de bacteriën in een Mondriaan jasje gestoken.  Zijn 150ste verjaardag wilden we niet zomaar voorbij laten gaan.

bacterie

Benieuwd naar de overige posters? Klik op deze LINK. Hier kun je tevens de posters bestellen.

Vanaf 31 maart 2022 hebben we iedere week een nieuwsbrief verspreid met hierin een interview over infectiepreventie in verschillende organisaties. Onze RCT leden hebben personen in hun eigen organisaties geïnterviewd. De nieuwsbrieven vindt u onderaan deze pagina.

Op 21 april 2022 hebben we het webinar Route du Poep georganiseerd. Webinar terugkijken? Klik op deze LINK.

Vandaag vieren we ons feestje. Voor vandaag hebben we een soort van digitale toolbox gemaakt waarin we alle tools nog eens op een rijtje zetten welke in de organisaties gebruikt kunnen worden.  

Uiteraard hebben we nog een after-party! We spelen namelijk op 31 mei 2022 de digitale escaperoom handhygiëne. Schrijf je nog snel in met je team en doe mee! Diverse organisaties nemen het tegen elkaar op en je kennis omtrent handhygiëne wordt getest.  Het team dat de online escaperoom het snelste heeft verlaten, ontvangt een leuk prijsje. Je kunt inschrijven via deze LINK

 

 

Sluit de enquête